ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Κουβέντα με Λεοζίνιο

Κουβέντα με Λεοζίνιο
Λεοζίνιο INTIME SPORTS

Ένα από τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι του 2015 στην Καλλονή είναι αυτό του Λεοζίνιο. Τις επόμενες μέρες ο Βραζιλιάνος και η διοίκηση αναμένεται να έχουν επαφή για το θέμα της ανανέωσης.

Γεμάτη σεζόν με την Καλλονή έχει ο Σάλες Λεοζίνιο. Ο Βραζιλιάνος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός είναι αναπόσπαστο εργαλείο στα πλάνα του Γιάννη Ματζουράκη, έχοντας πραγματοποιήσει εννέα συμμετοχές στο πρωτάθλημα (έχει σημειώσει και ένα γκολ).

Το συμβόλαιο του 29χρονου Λατινοαμερικανού εκπνέει το καλοκαίρι και με τη διοίκηση επίκειται συνάντηση, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της παραμονής του. Ήδη έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα, αλλά ήταν πολύ φιλολογική.

Ίσως με την άφιξη του μεγαλομετόχου Νίκου Μιχαλάκη στη Μυτιλήνη να σημειωθούν εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του ''Λέο'', ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, βλέπει με πολύ θετικό μάτι την παραμονή του στην ΑΕΛΚ.

Άλλωστε εκεί βρίσκεται από το 2011. Η κόρη του πηγαίνει σε σχολείο ελληνικών (και αγγλικών) και εφόσον όσα ακούσει από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ τον ικανοποιήσουν, όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στους νησιώτες.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ