ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Καραγεωργίου: "Football League με την Καλλονή"

Καραγεωργίου: "Football League με την Καλλονή"
Καραγεωργίου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Καραγεωργίου ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ δίκαια νίκησε την Καλλονή, ενώ τόνισε πως η προσπάθεια της ομάδας του είναι να φύγει με ψηλά το κεφάλι από το πρωτάθλημα της Super League.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε για τον υποβιβασμό της Καλλονής αλλά και για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην ομάδα του. Συγκεκριμένα ο Ελληνας τεχνικός είπε:

"Παρά το ότι μέχρι στιγμής τα παιδιά που έμειναν είναι λίγα για το επίπεδο της Α' Εθνικής, κάνουν τεράστια προσπάθεια για να φύγουμε από την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι. Η χρονιά ήταν πολύ κακή για την ομάδα και πίστευα κάποια στιγμή πως θα κάνω κάτι διαφορετικό στην ομάδα. Μέχρι ενός σημείου τα καταφέραμε. Ολοκληρώθηκε μια κακή χρονιά για τον σύλλογο και ελπίζω να έχω 1-2 παίκτες παραπάνω στο εξής.

Σε ό,τι αφορά το ματς, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια και κέρδισε με μια λογική στο παιχνίδι του, την οποία είδα και στο ματς με τον Παναιτωλικό. Αυτή την λογική πρέπει να την στηρίξει. Φαίνεται πως κάποιοι παίκτες οι οποίοι ήταν αρνητικοί σε προηγούμενα ματς, παίζοντας με αυτόν τον τρόπο βγάζουν τα καλά τους χαρακτηριστικά. Βέβαια το δείγμα δεν ήταν αντιπροσωπευτικό. Αλλά και πριν ο ΠΑΟΚ έπαιξε με ανάλογους αντιπάλους και δεν τα κατάφερε. Αν πούμε πως ο ΠΑΟΚ έγινε Μπαρτσελόνα επειδή κέρδισε με 3-0 την Καλλονή, τότε χάθηκαν τα πάντα".

Για το μέλλον του στην Καλλονή: "Εγώ τιμώ το συμβόλαιό μου και στο τέλος αν οι φιλοδοξίες των ανθρώπων της ομάδας είναι να επανέλθει η ομάδα στην κατηγορία, δεν με νοιάζει να πάω στη Β΄Εθνική. Αλλωστε ήμουν και με τον Εργοτέλη παλιά. Θέλω να υπάρχει ένα στόχος και θα συζητήσουμε".

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ