ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Καλλονή η πιο... άτακτη ομάδα της Super League

Καλλονή η πιο... άτακτη ομάδα της Super League
Κεϊτά ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Καλλονή συνεχίζει τις απογοητευτικές της εμφανίσεις, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί επτά κόκκινες σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος (VIDEOS).

Μετά και τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου η ομάδα της Καλλονής βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Οι "σαρδέλες" μετά από 14 αγωνιστικές μετρούν 7 βαθμούς και με δεδομένο πως την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό, είναι πιθανό να κλείσουν τον πρώτο γύρο με αρκετούς πόντους απόσταση από την παραμονή.

Το ρόστερ της Καλλονής δεν είναι κακό. Το κακό για την ομάδα της Μυτιλήνης, ωστόσο, είναι πως στα πέντε από τα δεκατέσσερα παιχνίδια υποχρεώθηκε να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο. Σε ορισμένα μάλιστα με δυο λιγότερους!

Η πιο... άτακτη

Ψάχνοντας λίγο τα στατιστικά διαπιστώσαμε πως η Καλλονή έχει δεχθεί τις περισσότερες κόκκινες στο πρωτάθλημα, ενώ βρίσκεται στη δεύτερη θέση όσον αφορά τις κίτρινες (πρώτος ο Αστέρας με 51). Ας δούμε τις δυο πιο άτακτες ομάδες για να έχετε μία εικόνα.

Καλλονή: 7 κόκκινες, 50 κίτρινες

Παναιτωλικός: 4 κόκκινες, 49 κίτρινες

ΠΑΣ Γιάννινα: 3 κόκκινες, 43 κίτρινες

Τώρα όσον αφορά τους παίκτες, να τονίσουμε πως ο Κεϊτά έχει αποβληθεί τρεις φορές, δυο ο Ούκα και από μία οι Ελλακόπουλος, Χογκ. Όλες οι αποβολές ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο και όλες μετά το 76ο λεπτό.

Αναλυτικά:

14η: Ατρόμητος - Καλλονή 1-0: Ελλακόπουλος (75', 76'), Κεϊτά (53', 97')

12η: Καλλονή - ΠΑΟΚ 1-3: Κεϊτά (85', 93')

11η: ΠΑΣ Γιάννινα - Καλλονή 2-1: Ούκα (57', 83')

: Πλατανιάς - Καλλονή 2-1: Χογκ (80' απευθείας)

3η: Καλλονή - Αστέρας 1-1: Κεϊτά (45', 78'), Ούκα (73', 83')

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ