ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ηττήθηκε από την Σαμπντόρια η Καλλονή

Ηττήθηκε από την Σαμπντόρια η Καλλονή

Την ήττα με 3-0 από την Σαμπντόρια γνώρισε στην Ιταλία η Καλλονή στο δεύτερο φιλικό της ομάδας της Μυτιλήνης επί ιταλικού εδάφους. Καλή εικόνα από τους παίκτες του Θεοδωρίδη.

Δεύτερο φιλικό για την Καλλονή στην Ιταλία με την ομάδα από την Μυτιλήνη να αντιμετωπίζει την ανώτερη της Σαμπντόρια και να γνωρίζει την ήττα με 3-0. Το τελικό σκορ όμως δεν φανερώνει την πραγματική εικόνα του φιλικού καθώς οι παίκτες του Θεοδωρίδη είχαν καλή παρουσία και σίγουρα θα μπορούσαν να πάρουν περισσότερα από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Από την πλευρά τους οι Ιταλοί είναι και πιο μπροστά στην προετοιμασία καθώς καθώς την άλλη εβδομάδα αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του Europa League. Οι σκόρερ του φιλικού ήταν οι Μιούριελ (23'), Έντερ με πέναλτι στο 38' και με σουτ στο 64'.

Οι αρχικές συνθέσεις:

Σαμπντόρια:Βιβιάνο, Κασάνι, Ρεγκίνι, Ζουκάνοβιτς, Σιλβέστρε, Φερνάντο, Σοριάνο, Μπαρέτο, Μουριέλ, Έντερ, Κρστίτσιτς.

Καλλονή: Χογκ (68΄ Δαύκος), Αντέτζο (78΄ Ούκα), Αναστασιάδης (60΄ Βαλιός), Κρολ (87΄ Ουνγιαλίδης), Τσαμπούρης (83΄ Ξύδας), Κειτά (69΄ Τζελίδης), Καλτσάς, Γιουκαρής, Κλαντρούμπσκι (78΄ Γιώργου), Μανούσος (73΄ Γεωργίου), Μάρκοβιτς (82΄ Μπουρούς)

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ