ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Η Βέροια στο μυαλό του Θεοδωρίδη

Η Βέροια στο μυαλό του Θεοδωρίδη
Θεοδωρίδης INTIME SPORTS

Μπορεί η Καλλονή να συνέτριψε με 5-1 τον Παναιτωλικό, ωστόσο στις "σαρδέλες" δεν εφησυχάζουν αναγνωρίζοντας τη σημασία του επομένου ματς, πάλι εντός έδρας, κόντρα στη Βέροια.

Ευφορία επικρατεί στο "στρατόπεδο" της Καλλονής μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού με 5-1, την πρώτη των "σαρδελών" την τρέχουσα σεζόν. Πέρα από την έκταση του σκορ, ο Θαλής Θεοδωρίδης στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, ανήγαγε τη σημασία της απόδοσής των.

Μπορεί η δύναμη της έδρας να κατέστη φανερή και στο προηγούμενο εντός έδρας ματς, με τον Αστέρα Τρίπολης, όταν και η νησιωτική ομάδα ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων αν κι έπαιζε με εννιά παίκτες αλλά η πρώτη νίκη έχει τη δική της... γλύκα.

Αυτή τη φορά, συνδυάστηκε κι από την καλή απόδοση των περισσότερων θερινών μεταγραφικών αποκτημάτων. Ο τεχνικός της ομάδας, Θαλής Θεοδωρίδης, δεν εφησυχάζει και την ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ζήτησε να "κρατήσουν χαμηλά την μπάλα" καθώς ακολουθεί ένα ακόμη κρίσιμο ματς, κόντρα στη Βέροια.

Όπως τόνισε ο Μακεδόνας τεχνικός, οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να εστιάσουν από την Κυριακή κιόλας στο επόμενο ματς πρωταθλήματος, με τη Βέροια, για την 6η αγωνιστική της Super League. Εκεί όπου διακυβεύονται "έξι" πόντοι, δεδομένου ότι η "Βασίλισσα του Βορρά" είναι μία ομάδα με τους ίδιους στόχους, την παραμονή της -δηλαδή- στην πρώτη κατηγορία. Σε περίπτωση που η Καλλονή νικήσει για δεύτερη διαδοχική φορά, θα φθάσει στους 8 βαθμούς γεγονός που θα έχει καταλυτική επίδραση και στη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ