ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Γεωργίου: "Γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι"

Γεωργίου: "Γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φώτης Γεωργίου, που πέτυχε δυο γκολ στο ματς της Καλλονής με τον Παναιτωλικό, μίλησε στο Sport 24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" για την νίκη της ομάδας του.

Ο Άκης Δημακός πήγε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των συνεργατών του Sport 24 Radio μίλησε με κάποιους από τους πρωταγωνιστές των αγώνων στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" στους 103,3. Ένας εξ αυτών ο Φώτης Γεωργίου που πέτυχε δυο τέρματα στην αναμέτρηση της ομάδας του με την αντίστοιχη της Καλλονής:

Χαρακτηριστικά είπε:

“Θέλαμε να πάρουμε το παιχνίδι και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Μας έλειπε κάποιος ρυθμός. Δεν είχαμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας. Από παιχνίδι σε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι, όπως φάνηκε σήμερα. Ξέραμε ότι ο Παναιτωλικός έχει καλούς παίκτες στο ρόστερ και φοβόμασταν λίγο το παιχνίδι πριν αυτό ξεκινήσει. Στην διάρκεια του ματς όμως έγινε ακριβώς το αντίθετο. Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο.

Σήμερα παίξαμε ποδόσφαιρο και ο κόσμος νομίζω ότι είναι ευχαριστημένος. Ο στόχος είναι ένας, η παραμονή. Μια νίκη κάναμε και δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Πρέπει να κοιτάξουμε να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από τις προπονήσεις και στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα να συνεχίσει να παλεύει”.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ