ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Φιλικό με τον Ατρόμητο για την Καλλονή το Σάββατο

Φιλικό με τον Ατρόμητο για την Καλλονή το Σάββατο

Κόντρα στον Ατρόμητο θα δώσει το πρώτο φετινό της τεστ η Καλλονή με την ομάδα της Μυτιλήνης να αντιμετωπίζει τον σύλλογο του Περιστερίου το Σάββατο (18/7) το βράδυ στην Αθήνα.

Την Κυριακή το μεσημέρι η Καλλονή θα ταξιδέψει για την Ιταλία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της δίνοντας και αρκετά δυνατά φιλικά. Μια μέρα πριν όμως οι παίκτες της ομάδας της Λέσβου θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι τον Ατρόμητο.

Σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Περιστερίου το Σάββατο (18/7) το βράδυ. Η αποστολή της Καλλονής θα έρθει στην Αθήνα από την Παρασκευή το πρωί και μάλιστα ο ο Ατρόμητος έχει παραχωρήσει στον σύλλογο από την Λέσβο το γήπεδο του ώστε να προπονηθεί το απόγευμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στην Αθήνα θα δώσει η ομάδα μας το πρώτο της δυνατό τεστ στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας. Η Καλλονή μας, πριν την αναχώρησή της για την Ιταλία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, θα αγωνιστεί με αντίπαλο τονΑτρόμητοστοΔημοτικό Στάδιο ΠεριστερίουτοΣάββατοστις20:30. Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής 17 Ιουλίου και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα κάνει προπόνηση στο Περιστέρι.

Την Κυριακή η ομάδα μας θα αναχωρήσει για την Ιταλία ενώ τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ακολουθήσουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση".

Σε ότι έχει να κάνει με τις προπόνησης της Καλλονής συνεχίζονται χωρίς προβλήματα ενώ την Τετάρτη σε οικογενειακό δίτερμα που έγινε η πρώτη ομάδα κέρδισε την αντίστοιχη των Νέων με 5-1 με γκολ των Κλαντρούμπσκι(2),Μανούσου, Λαμπράκηκαι ένααυτογκόλενώγια τους νέους μείωσε οΚυριάκου.

Η προπόνηση της Πέμπτης στουςΛάμπου Μύλουςξεκίνησε με ενεργητική αποθεραπεία και έκλεισε με παρουσίαση ανάλυσης τακτικής συνεργασίας τερματοφυλάκων και αμυντικών σε καταστάσεις ανάπτυξης και άμυνας.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ