ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Φιλικό με την Κασίμπασα στην Πόλη

Φιλικό με την Κασίμπασα στην Πόλη

Η Καλλονή θα ταξιδέψει στο τέλος της εβδομάδας στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την τουρκική Κασίμπασα.

Οι "σαρδέλες" στη βάση τους. Το βασικό στάδιο προετοιμασία ολοκληρώθηκε (με επιτυχία) στην Ιταλία, αλλά ο Θαλής Θεοδωρίδης θέλει να κρατήσει στο ύψιστο δυνατό επίπεδο τους αγωνιστικούς ρυθμούς των ποδοσφαιριστών του.

Σ' αυτό το πλαίσιο, η Καλλονή θα ταξιδέψει την Παρασκευή στην Πόλη προκειμένου να δώσει το Σάββατο φιλική αναμέτρηση με την Κασίμπασα. Ζητούμενο και σ' αυτό το φιλικό ματς, πέραν της καλής εμφάνισης, το γκολ. Αυτός είναι ένας τομέας, στον οποίον το τεχνικό επιτελείο καλείται να βρει λύση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονής:

"Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της η Καλλονή μας θα δώσει φιλικό αγώνα το Σάββατο 8 Αυγούστου με την Κασίμπασα στην Κωνσταντινούπολη στις 18:00.

Λίγα λόγια για την Κασίμπασα

H Κασίμπασα Σπορ Κουλουμπού, όπως είναι το πλήρες όνομά της, ιδρύθηκε το 1921 και θεωρείται ένας από τους παλαιότερους συλλόγους της Τουρκίας. Έδρα της είναι το Ταγίπ Ερντογάν Στάντιουμ χωρητικότητας 14.500 θέσεων περίπου.

Από την περίοδο 2008-09 αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ ενώ την περσινή περίοδο κατέλαβε τη 13η θέση."

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ