ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Φιλικό ξεμούδιασμα με την U20 για την Καλλονή

Φιλικό ξεμούδιασμα με την U20 για την Καλλονή

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις καθημερινές προπονήσεις αυτής της εβδομάδας είχαν στην Καλλονή με το φιλικό που έγινε το Σάββατο το πρωί με την U20.

Ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα το οποίο έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Θαλή Θεοδωρίδη να ξεμουδιάσουν έδωσε το Σάββατο το πρωί η ομάδα της Καλλονής αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη ομάδα U20 του συλλόγου. Ο νεαρός τεχνικός έκανε αρκετές δοκιμές προκειμένου να τσεκάρει κάποιους ποδοσφαιριστές του ενώ είδε και διάφορα σχήματα.

Πριν την έναρξη του φιλικού ο Θεοδωρίδης έδειξε στους ποδοσφαιριστές του βίντεο από το ματς με την Βέροια και εστίασε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του. Να σημειώσουμε ότι στο φιλικό δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Βαλιός, Μάρκοβιτς και Ελλακόπουλος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρε:

"Με βίντεοανάλυση του αγώνα με τη Βέροια ξεκίνησε η σημερινή ημέρα για την Καλλονή μας και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Θαλή Θεοδωρίδη αντιμετώπισαν σε δίτερμα, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, την Κ20. Απόντες ήταν οι Βαλιός, Μάρκοβιτς και Ελλακόπουλος.Η ομάδα μας θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα, μετά το αυριανό ρεπό που έχει δώσει ο τεχνικός μας Θαλής Θεοδωρίδης".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ