ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Επίσημα Κάρλσον στην Καλλονή

Επίσημα Κάρλσον στην Καλλονή

Ο 27χρονος Σουηδός φορ, Σόνι Κάρλσον, είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Καλλονής επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Το Sport24.gr αποκάλυψε την Τετάρτη ότι ο Σόνι Κάρλσον ήταν κοντά στην Καλλονή. Από την Πέμπτη, ο 27χρονος Σουηδός φορ είναι κι επίσημα παίκτης των "σαρδελών", για τους επόμενους έξι μήνες. Ο Σουηδός στράικερ, που είναι γεννημένος στις 14 Ιουνίου 1988, με ύψος 1.90, είναι η δεύτερη μεταγραφή επιθετικού για τη νησιωτική ομάδα μετά από αυτή του Ισπανού, Μπραούλιο Νόμπεγα.

Τελευταία του ομάδα η Σιριάνσκα με την οποία εφέτος στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια (τα εννέα ως αλλαγή), σημειώνοντας έξι γκολ. Η σουηδική ομάδα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα από την 7η θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλλονής:

"Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σόνι Κάρλσον (Sonny Karlsson) για τους επόμενους έξι μήνες. Ο Σουηδός υψηλόσωμος (1.90) επιθετικός γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου του 1988. Τελευταία του ομάδα ήταν η Σιριάνσκα με την οποία αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια σημειώνοντας 6 γκολ.

Μάλιστα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καλλονής μας, κατά την παραμονή του στα γραφεία μας όπου προσήλθε για την υπογραφή του συμβολαίου του, φωτογραφήθηκε με φιλάθλους της ομάδας. Τον καλωσορίζουμε στην Καλλονή μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!"

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ