ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ένα μήνα χωρίς παιχνίδι οι παίκτες της Καλλονής

Ένα μήνα χωρίς παιχνίδι οι παίκτες της Καλλονής
INTIME SPORTS

Για τις 18 Απριλίου είναι προγραμματισμένο το επόμενο παιχνίδι της Καλλονής καθώς η ομάδα της Μυτιλήνης δεν θα παίξει όπως και οι υπόλοιπες ομάδες κόντρα στη Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής στις 4 Απριλίου.

Σχεδόν ένα μήνα μακριά από κάθε επίσημη αγωνιστική υποχρέωση θα μείνει η ομάδα της Καλλονής καθώς οι παίκτες της ομάδας της Μυτιλήνης είναι προγραμματισμένο να παίξουν ξανά στις 18 Απριλίου κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο σύλλογος της Λέσβου αντιμετώπισε τον Πλατανιά στις 23/3 και για τις 4 Απρίλη μετά την επιστροφή από τις εθνικές ομάδες ήταν προγραμματισμένο το ματς με τη Νίκη Βόλου. Αυτό δεν θα γίνει και εν συνεχεία έρχεται η διακοπή για το Πάσχα με την Καλλονή να επιστρέφει και πάλι σε αγωνιστική δράση στις 18 Απρίλη.

Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει έτσι όλο το χρόνο να περάσει πράγματα στους ποδοσφαιριστές του σχετικά με τον τρόπο που θέλει να παίζουν και να κάνει διάφορες δοκιμές και να μην προβληματίζεται τόσο για τις απουσίες που έχει αυτό το χρονικό διάστημα με όλους τους παίκτες να έχουν το χρόνο να αποθεραπευτούν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την καθιερωμένη προπόνηση τους ολοκλήρωσαν σήμερα το πρωί οι παίκτες της Καλλονής μας στις νέες προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στην περιοχή Λάμπου Μύλοι.

Το πρόγραμμα που εκτέλεσαν οι ποδοσφαιριστές μετά την προθέρμανση περιελάμβανε ασκήσεις νευρομυικής συναρμογής σε τέσσερις σταθμούς, ασκήσεις μετάβασης και συνεχίστηκε με ασκήσεις με στόχο το «pressing». Οι παίκτες ολοκλήρωσαν τη διαδικασία με σέντρες και τελειώματα και οικογενειακό διπλό.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Ανέστης Αγρίτης και Μιχάλης Κριπιντίρης".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ