ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Εκτός οι Ελλακόπουλος και Χογκ με ΠΑΟΚ

Εκτός οι Ελλακόπουλος και Χογκ με ΠΑΟΚ

Την τελευταία τους προπόνηση πριν την αυριανή (30/11) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής και αμέσως μετά ο Θαλής Θεοδωρίδης γνωστοποίησε την αποστολής της ομάδας. Διαβάστε αναλυτικά.

Την τελευταία τους προπόνηση πριν την αυριανή (30/11) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής στο προπονητικό κέντρο της Καλλονής στους Λάμπου Μύλους. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα με μπάλα, ασκήσεις τακτικής προσαρμοσμένες στο παιχνίδι του αντιπάλου και στημένες φάσεις.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης δε θα έχει στη διάθεσή του τον Εμιλιάνο Ελλακόπουλο αλλά και τον Άντριου Χογκ ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας της Μυτιλήνης τέθηκε ο Μίροσλαβ Μάρκοβιτς ύστερα από πολύμηνη απουσία.

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για τον αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, είναι οι εξής: Δαύκος, Μαλλής, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Αντέτζο, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κρολ, Καλτσάς, Γιουκαρής, Κειτά, Κλαντρούμπσκι, Χατζηδημητρίου, Σάμπα, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Χιντασέλι και Μάρκοβιτς.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ