ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Εκτός και ο Γουέρε στην Καλλονή

Εκτός και ο Γουέρε στην Καλλονή

Η Καλλονή ταξιδεύει στην Κομοτηνή για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Super League, κόντρα στον Πανθρακικό, χωρίς τους Κεϊτά, Ούκα, Μάρκοβιτς, Βαλιό, Πιπίνη και Γουερέ.

Σ' ένα ματς κομβικής βαθμολογικής σημασίας τόσο για τους γηπεδούχους όσο και για τους φιλοξενούμενους, ο Πανθρακικός υποδέχεται την Καλλονή - στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League - με τις "σαρδέλες" να αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα.

Οι Πολ Κεϊτά και Ούγκο Ούκα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Κομοτηνής, λόγω της αποβολής των στο εντός έδρας ματς της προηγούμενης (3ης) αγωνιστικής, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Στην αποστολή για τη θρακική πόλη δεν βρίσκεται ούτε ο 22χρονος Κενυάτης εξτρέμ, Ουόκο Γουερέ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη βίζα του. Ωστόσο, το εν λόγω ζήτημα, που προέκυψε μετά την επιστροφή του στη χώρα του για το ματς με την εθνική ομάδα, αναμένεται να διευθετηθεί εντός των προσεχών ημερών κι ο Αφρικανός να μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα.

Ο τεχνικός των "σαρδελών", Θαλής Θεοδωρίδης, δεν υπολογίζει επίσης τον Μίροσλαβ Μάρκοβιτς που έχει πρόβλημα τραυματισμού αλλά και τον Στρατή Βαλιό που ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο. Αντίθετα για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν κλήθηκαν στην αποστολή τα πιο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα της Καλλονής, Τάκης Σπυρόπουλος και Ραούλ Γιορέντε.

Η Καλλονή είναι στη 14η θέση με ένα βαθμό, ο Πανθρακικός στη 16η και τελευταία χωρίς βαθμό.

Διαβάστε εδώ για το πώς θα αγωνιστεί η Καλλονή στην Κομοτηνή

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Θαλής Θεοδωρίδης, για το ματς της Κομοτηνής:

Χογκ, Δαύκος, Αντέτζο, Κρολ, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Γιορέντε, Κλαντρούμπσκι, Σάμπα, Γεωργίου, Γιουκαρής, Ελλακόπουλος, Καλτσάς, Μανούσος, Μπουρούς, Ξύδας, Χιντασέλι και Μπαργκάν

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ