ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Εγκλωβισμένος στην Κένυα ο Γουερέ

Εγκλωβισμένος στην Κένυα ο Γουερέ
Γουερέ

Ο εξτρέμ της Καλλονής, Πολ Γουερέ, είναι εγκλωβισμένος στην Κένυα από τις αρχές Σεπτέμβρη λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων της αφρικανικής χώρας.

Με την απουσία του θερινού μεταγραφικού αποκτήματος, Πολ Γουερέ, διεξάγονται οι προπονήσεις της Καλλονής από τις αρχές του τρέχοντος μηνός. Ο 22χρονος Κενυάτης εξτρέμ έφυγε τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου από τη Λέσβο με προορισμό την πατρίδα του, καθώς είχε κληθεί στην εθνική ομάδα αυτής.

Συγκεκριμένα για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ζάμπια - στο πλαίσιο των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής για το 2017 - η οποία διεξήχθη στις 6 του μηνός. Ωστόσο η αφρικανική χώρα δεν εκδίδει βίζα στον Πολ Γουερέ, με αποτέλεσμα αυτός να μην έχει το δικαίωμα να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Εάν συνυπολογίσει κανείς την αυστηροποίηση των μέτρων ασφαλείας το τελευταίο διάστημα, λόγω και της έξαρσης του μεταναστευτικού ζητήματος, η επιστροφή του στη Λέσβο έγινε ακόμη πιο περίπλοκη.

Η διοίκηση της Καλλονής καταβάλει όλες τις απαραίτητες προσπάθειες προκειμένου να εξομαλυνθεί το ζήτημα που έχει προκύψει και να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό, ο Αφρικανός εξτρέμ.

Ωστόσο, παρά τις κινήσεις των διοικούντων των "σαρδελών", το πρόβλημα έγκειται στη γραφειοκρατική διαδικασία της αφρικανικής χώρας, η οποία δε φημίζεται και για τη συνέπειά της.

Ο Πολ Γουερέ ανακοινώθηκε από την Καλλονή στις 20 Αυγούστου, ωστόσο δεν έχει φορέσει τη φανέλα της νησιωτικής ομάδας σε επίσημο ματς.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ