ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

"Διώξε την Καλλονή και βάλε πρόβατα να παίζουν μπάλα"

"Διώξε την Καλλονή και βάλε πρόβατα να παίζουν μπάλα"

Δριμύτατη επίθεση της Καλλονής προς τη δημοτική Αρχή της Λέσβου με αντικείμενο τη χρήση κι εκμετάλλευση του "Γ. Σκούφος". (φωτογραφία)

Η χρήση του "Γ.Σκούφος" και η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει με πρόβατα να βοσκούν στον αγωνιστικό χώρο, έφερε τη δριμύτατη ηλεκτρονική αντίδραση της Καλλονής προς το Δήμο Λέσβου.

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό τους στο Facebook, οι "σαρδέλες" αντιπαραβάλλουν την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου "επί φροντίδας της ΠΑΕ Καλλονή" αλλά και "επί ανυπαρξίας Δήμου Λέσβου".

"Δήμαρχε,αν ο στόχος σου ήταν να βγάλεις την Καλλονή και να βάλεις τα πρόβατα να παίζουν μπάλα, το κατάφερες! Άξιος ο μισθός σου!", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

H ιστορία της κόντρας

Το γήπεδο είχε παραχωρηθεί στην Καλλονή, επί της πρότερης δημοτικής Αρχής. Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας είχε επενδύσεις χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να φτιάξει τις εγκαταστάσεις και το χλοοτάπητα αυτού. Η Καλλονή ζήτησε από τη νέα δημοτική αρχή, την εκ νέου παραχώρηση αυτού. Αυτό δεν έγινε και η χρήση - εκμετάλλευσή του πέρασε από την Καλλονή στο Δήμο Λέσβου. Μάλιστα, οι "σαρδέλες'' κατασκεύασαν νέο προπονητικό κέντρο στην περιοχή Λάμπου Μύλοι. Η νησιωτική ομάδα κατηγορεί το Δήμο ότι έχει αφήσει το γήπεδο στη μοίρα του, με πρόβατα να βοσκούν στον αγωνιστικό χώρο.

Δήμαρχε, αν ο στόχος σου ήταν να βγάλεις την Καλλονή και να βάλεις τα πρόβατα να παίζουν μπάλα, το κατάφερες! Άξιος ο μισθός σου!

Posted by Kalloni FC on Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015
TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ