ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Παρελθόν για την Καλλονή ο Βλάχος

Παρελθόν για την Καλλονή ο Βλάχος
INTIME SPORTS

Δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Καλλονή ο Βαγγέλης Βλάχος. Σε αναζήτηση προπονητή η ομάδα της Λέσβου. Διάψευση για Νταβίντ Τόρες, τέλος ο Μιχάλης Καραβασίλης.

Με νέο προπονητή θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα η ΑΕΛ Καλλονής, καθώς ο Βαγγέλης Βλάχος δεν παραμένει. Ο τεχνικός από τη Νέα Αρτάκη σε 15 ματς πραγματοποίησε επτά ήττες, ενώ είχε και τρεις ισοπαλίες και τέσσερις νίκες. Η ομάδα της Λέσβου είναι σε αναζήτηση προπονητή και μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

Διάψευση για Τόρες

Θέση για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει κινηθεί για τον Ισπανό επιθετικό του Πλατανιά Νταβίντ Τόρες πήρε η Καλλονή, αναφέροντας στον λογαριασμό της στο facebook: '' Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ δε συνηθίζει να τοποθετείται για δημοσιεύματα που αφορούν τα μεταγραφικά αλλά κατ' εξαίρεση, σε σημερινές αναφορές του Τύπου που τη θέλουν να έχει κάνει πρόταση 150.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή Νταβίντ Τόρες, απαντάμε πως ουδεμία πρόταση έχουμε κάνει στον συγκεκριμένο παίκτη και ούτε προτιθέμεθα να κάνουμε''.

Τέλος ο Καραβασίλης

Δεν συνεχίζει στην Καλλονή ο Μιχάλης Καραβασίλης. '' Η ΠΑΕ Καλλονή ανακοινώνει την αποχώρηση του Μιχάλη Καραβασίλη από την ομάδα μας και τη θέση του γενικού αρχηγού. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε καλό στην πορεία της ζωής του'' ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ομάδα της Λέσβου.

Ο Μιχάλης Καραβασίλης επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και αποχώρησε ύστερα από δύο χρόνια, λέγοντας: "Θέλω να ευχαριστήσω τον γενικό διευθυντή Προκόπη Καρτάλη και τον αντιπρόεδρο Κώστα Παπαδόπουλο για την άψογη συνεργασία και την φιλική σχέση που είχαμε -και θα συνεχίσουμε να έχουμε- όλο αυτό το διάστημα που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας, αυτής της ποδοσφαιρικής οικογένειας. Ευχαριστώ επίσης όλους τους ανθρώπους της ομάδας, στα γραφεία και στα γήπεδα, τους ποδοσφαιριστές καθώς και τα μέλη των εκάστοτε προπονητικών επιτελείων με τους οποίους συνεργάστηκα αρμονικά και παραγωγικά. Προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να είμαι μέλος της ομάδας του τόπου μου, που τόσο σέβομαι και τιμώ.

Αποχωρώ από την Καλλονή ως φυσική παρουσία, το μυαλό και η σκέψη μου όμως θα είναι μαζί της. Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου στον πρόεδρο της ομάδας κ. Νίκο Μιχαλάκη που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον ίδιο και την ομάδα. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο είχα αγαστή συνεργασία και θεωρώ τιμή που τον γνωρίζω καθώς προσφέρει πάρα πολλά όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και γενικά στον τόπο μας τις δύσκολες αυτές εποχές για όλους μας".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ