ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Διακοπές κι επίσημα στην Καλλονή

Διακοπές κι επίσημα στην Καλλονή
Καλλονή προπόνηση

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της Καλλονής για την τρέχουσα σεζόν. Διακοπές για τις "σαρδέλες" κι επιστροφή από... Ιούλιο.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Καλλονής έχουν τελειώσει εδώ και καιρό, ωστόσο οι προπονήσεις πραγματοποιούνταν κανονικά στο νησί. Τελευταία, το Σάββατο, με το επόμενο ραντεβού για τις "σαρδέλες" - όσους δηλαδή παραμείνουν από το υπάρχον ρόστερ και τις μεταγραφικές προσθήκες - να προγραμματίζεται για τον Ιούλιο και την καλοκαιρινή προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Το πρόγραμμα της προπόνησης που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης ξεκίνησε με προθέρμανση που περιελάμβανε ασκήσεις για κατοχή και κυκλοφορία μπάλας ενώ συνεχίστηκε με ασκήσεις τακτικής σε συνδυασμό μέσων, αμυντικών και επιθετικών. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο με περιορισμούς σε εννέα ζώνες.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και παίκτες από τα τμήματα υποδομής της Καλλονής και συγκεκριμένα οι:Αγριμάκης, Αλεξίου, Αραμπατζής, Βαγγελάκης, Γιαζιτζόγλου, Γκαμάγκας, Κατσαρός, Κεραμυδάς, Κίστα, Κροτσίδας, Λαμπράκης, Μπαστιάνος, Σοφιάνης, Τζελίδης

Επιστροφή για όσους συνεχίσουν στις "σαρδέλες" από το υπάρχον ρόστερ αλλά και τις ενδεχόμενες - μέχρι τότε - μεταγραφικές προσθήκες τον Ιούλιο, για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει και της νέας σεζόν.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ