ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

''Πόρτα'' σε Βλάχο στο προπονητικό της Καλλονής

''Πόρτα'' σε Βλάχο στο προπονητικό της Καλλονής
Βλάχος INTIME SPORTS

Η σχέση του Βαγγέλη Βλάχου με τη διοίκηση της Καλλονής έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Την Τετάρτη (1/7) δεν επετράπη στον Ευβοιώτη τεχνικό να μπει στο προπονητικό της ομάδας της Λέσβου, για την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

Ο Βαγγέλης Βλάχος εξακολουθεί και βρίσκεται στη Λέσβο, μια και το συμβόλαιό του στην Καλλονή δεν έχει ολοκληρωθεί. Ο 53χρονος τεχνικός, ως όφειλε, θέλησε να είναι κοντά στην ομάδα, η οποία την Τετάρτη (1/7) μπήκε για πρώτη φορά στο γήπεδο ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ έχουν καταστήσει σαφές πως θέλουν να πορευτούν με νέο προπονητή, αλλά η χρυσή τομή στο οικονομικό σκέλος με τον τεχνικό από την Εύβοια δεν έχει βρεθεί ακόμα. Την Τετάρτη (1/7) ο Βλάχος επιχείρησε να μπει στο προπονητικό στους Λάμπου Μύλους, αλλά δεν του το επέτρεψαν οι άνθρωποι της Καλλονής, εξέλιξη που πιστοποιεί πως η σχέση των δύο πλευρών έχει φτάσει στα άκρα!

Έτσι, το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση του Θαλή Θεοδωρίδη και των υπολοίπων μελών του τιμ.

''Πόρτα'' σε Βλάχο στο προπονητικό της Καλλονής

Δείτε βίντεο από τα εργομετρικά τεστ τα οποία προηγήθηκαν της πρώτης προπόνησης της Καλλόνης που διεξήχθη την Τετάρτη (1/7) στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στους Λάμπου Μύλους.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ