ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Αντί για Γκορ Μάια στην Καλλονή ο Γουερέ

Αντί για Γκορ Μάια στην Καλλονή ο Γουερέ
Γουερέ

Ο Πολ Γουερέ εξήγησε πώς "ναυάγησε" η μεταγραφή του στην Γκορ Μάια, μέχρι να καταλήξει στη Λέσβο για λογαριασμό της Καλλονής. Δεν μετανιώνει ο Κενυάτης για τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα.

Την απόκτηση του Πολ Γουερέ ανακοίνωσε στις 20 Αυγούστου η Καλλονή. Ο Κενυάτης εξτρέμ προτού καταλήξει στη χώρα μας ήταν μια... ανάσα από την Γκορ Μάια, ομάδα της χώρας του. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα "goal.com".

"Όλα είχαν γίνει σωστά. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη. Ίσως να υπήρξε εντέλει καθυστέρηση από τους Νοτιαφρικανούς, που δεν έστειλαν στην ώρα που έπρεπε το διεθνές πιστοποιητικό συμμετοχής μου" δήλωσε ο παίκτης της Καλλονής, ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε στην AmaZulu.

Δεν μετανιώνει, όμως, για την τροπή των πραγμάτων: "Είμαι ευχαριστημένος που δεν προχώρησε το deal και δεν πήγα στην Γκορ Μάια. Η ευκαιρία εδώ στην Ελλάδα μου φαίνεται πως είναι αρκετά καλύτερη". Ο Γουερέ ήταν στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Θαλή Θεοδωρίδη.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ