ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Αναστασιάδης στο Sport24.gr: "Ο διαιτητής ήθελε να επηρεάσει την εξέλιξη"

Αναστασιάδης στο Sport24.gr: "Ο διαιτητής ήθελε να επηρεάσει την εξέλιξη"
Αναστασιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αμυντικός της Καλλονής, Ανέστης Αναστασιάδης, υποστηρίζει στο Sport24.gr πως η υπόδειξη πέναλτι από το διαιτητή, Σπυρίδωνα Σελίμο, στο ματς με το Λεβαδειακό είχε ξεκάθαρο στόχο να επηρεάσει την εξέλιξη του ματς.

Ο Λεβαδειακός νίκησε 1-0 την Καλλονή με εκτέλεση πέναλτι - το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής, Σπυρίδων Σελίμος, στη φάση με πρωταγωνιστές τους Αναστασιάδη και Ατζαγκούν - του Μάντζιου στο 72ο λεπτό. Ο αμυντικός των "σαρδελών" υποστηρίζει στο Sport24.gr πως ο διαιτητής είχε ξεκάθαρο στόχο να επηρεάσει την εξέλιξη του ματς υπέρ των Βοιωτών, αναγνώρισε τη δύσκολη βαθμολογική θέση της ομάδας του, για την οποία υποστήριξε ότι δεν "θα γίνει Μπαρτσελόνα όπως άλλες ομάδες, οι οποίες κερδίζουν δέκα ματς στο τέλος".

- Η φάση με το πέναλτι πάνω στον Ατζαγκούν, φαίνεται ότι έκρινε το ματς. Εσύ, ως πρωταγωνιστής σε αυτή τη φάση, τι νομίζεις;

"Είναι μια φάση που και ο Ατζαγκούν θέλει να πέσει για να κερδίσει το πέναλτι, και ο διαιτητής θέλει να βοηθήσει το Λεβαδειακό. Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο, εμείς είμαστε ήδη σε δύσκολη θέση. Κάνουμε μια προσπάθεια, νομίζω όλος ο κόσμος είδε ότι η Καλλονή ήταν καλύτερη μέσα στο γήπεδο. Νομίζω ότι είναι μια φάση στην οποία ο διαιτητής πρέπει να αφήσει το ποδόσφαιρο να παιχτεί και να μην επηρεάσει την εξέλιξη του ματς".

- Υπήρχε επαφή ανάμεσά σας;

"Αν ήταν μια επαφή, ήταν μια επαφή ελάχιστη, ούτε καν υπήρχε πέναλτι. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο τραβάω το πόδι μου, αν υπάρχει μια επαφή, αυτή είναι ελάχιστη. Η πτώση γίνεται για να εκβιάσει το πέναλτι".

- Ο διαιτητής ήταν κοντά; Μπορούσε να αποφανθεί;

"Νομίζω ότι ήταν κοντά και νομίζω ότι είχε καθαρή άποψη. Θεωρώ, πως ήθελε να επηρεάσει λίγο την εξέλιξη. Δεν ξέρω για ποιο λόγο."

- Η Καλλονή είναι, αντικειμενικά, σε δύσκολη θέση. Τέτοιες αποφάσεις της ρίχνουν το ηθικό, πώς το νιώσατε εσείς κατά τη διάρκεια του ματς;

"Σίγουρα νομίζω, γιατί όποιος είδε το παιχνίδι. Ναι, μεν, υπάρχει η αναποτελεσματικότητα η δική μας. Ακόμη κι όταν μπορούμε να κερδίσουμε σε κάποια ματς, πάντα υπάρχει κάτι να επηρεάσει την εξέλιξη του ματς. Εμείς θέλουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας κι από εκεί και πέρα. Είναι μια προσπάθεια φιλότιμη, έντιμη, ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολη η προσπάθεια της ομάδας μας, θα πρέπει να παλέψουμε να κερδίσουμε το σεβασμό και να αφήσουμε καλή εικόνα. Δεν είπα, εμείς θα γίνουμε Μπαρτσελόνα όπως άλλες ομάδες, οι οποίες κερδίζουν δέκα ματς στο τέλος".

- Σας καταδίκασε αυτή η απόφαση για το σημερινό ματς;

"Είναι μια καταδικαστική απόφαση".

- Γράφτηκε κάποιο δημοσίευμα για πιθανή συνεργασία σου με τον Πανιώνιο μετά τη λήξη της σεζόν. Είναι πιθανόν;

"Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για πολλά πράγματα ακόμη και δεν το θεωρώ σωστό, ούτε για μένα, ούτε για την Καλλονή, ούτε για τον Πανιώνιο. Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για όλα αυτά. Δεν βγαίνουν από μένα τέτοια δημοσιεύματα"

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ