ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ανακοινώθηκε από την Χάρτς ο Χουάνμα

Ανακοινώθηκε από την Χάρτς ο Χουάνμα

Τριετές συμβόλαιο με την Χάρτς υπέγραψε ο Χουάνμα Ντελγκάδο με τον Ισπανό πρώην επιθετικό της Καλλονής να δηλώνει πολύ χαρούμενος από όσα συνάντησε στην ομάδα της Σκωτίας.

Στις 2 9 Μαίου η Καλλονή ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία της με τον Χουάνμα Ντελγκάδο για έναν χρόνο ακόμα. Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας όμως και ο παίκτης παρουσιάστηκε και επίσημα από την Χάρτς καθώς την Πέμπτη (25/6) βρέθηκε στην Σκωτία πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Σκοτσέζους.

Το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο Χουάνμα είχε συμφωνήσει αλλά δεν είχε βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο ή αν είχε υπογράψει ζήτησε από την ομάδα της Μυτιλήνης να τον αφήσει ελεύθερο χαρίζοντας κάποια χρήματα προκειμένου και οι δυο πλευρές να είναι ευνοημένες.

Ο 24χρονος Ισπανός φορ στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του σημειώνοντας:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και πολύ ανυπόμονος να ξεκινήσω προπονήσεις. Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει η σεζόν. Οι εγκαταστάσεις είναι τρομερές. Πρόκειται για ένα σπουδαίο κλαμπ και μπόρεσα να το καταλάβω τώρα. Είμαι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από το οικογενειακό κλίμα που έχω συναντήσει από την πρώτη στιγμή που ήρθα.

Θα ήθελα να συνεισφέρω και εγώ όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα και να πετύχω γκολ. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα δυνατά μου σημεία, αυτό μπορούν να το κρίνουν άλλοι άνθρωποι. Αλλά θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την ομάδα".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ