ΒΕΡΟΙΑ

Ζήτησε συγγνώμη ο Αμπντούν στη Βέροια

Ζήτησε συγγνώμη ο Αμπντούν στη Βέροια
Αμπντούν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του έδωσε στη διοίκηση της Βέροιας ο Τζαμέλ Αμπντούν. Ο 29χρονος Αλγερινός ζήτησε συγγνώμη και το θέμα θεωρείται λήξαν. Επόμενο ματς για τους "κυανέρυθρους" αυτό με τον Λεβαδειακό.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν έγινε "κόκκινο πανί" στη Βέροια με τη συμπεριφορά του. Ο Αλγερινός, που ξεστόμισε ένα σωρό "γαλλικά" στον προπονητή του, Γιώργο Γεωργιάδη, όταν έγινε αλλαγή στο ματς με τον Ολυμπιακό, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της διοίκησης και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τον τρόπο που αντέδρασε.

Και δεν ήταν μόνο αυτό το περιστατικό που προκάλεσε αντιδράσεις στην ομάδα της Ημαθίας, αλλά η γενικότερη στάση του, που "πυροδοτεί" το κλίμα. Ο Αλγερινός τα είπε με τους Ζήση Βρύζα και Θόδωρο Καρυπίδη, ζήτησε συγγνώμη και το θέμα θεωρείται πια λήξαν.

Η Βέροια έχει στρέψει πια την προσοχή της στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, που θα γίνει την Κυριακή (8/11, 17.15) στη Βοιωτία. Ο επιθετικός Σάσα Καϊκούτ αναμένεται από την Πέμπτη (5/11) να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, μετά το χτύπημα που δέχτηκε από τον Κόλα στην προπόνηση.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ