ΒΕΡΟΙΑ

Υποτροπή ο Βούκιτς

Υποτροπή ο Βούκιτς
Βούκιτς INTIME SPORTS

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς υπέστη υποτροπή στην σημερινή προπόνηση της Βέροιας με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του ούτε την Κυριακή στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ούτε την Κυριακή στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της Βέροιας ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς καθώς υπέστη υποτροπή στην σημερινή προπόνηση.

Ο 35χρονος Σέρβος επιθετικός όλα έδειχναν πως θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής από τον Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο κόντρα στην πρώην ομάδα του αλλά αυτό όπως φάνηκε δεν ήταν γραφτό να συμβεί. Ο Βούκιτς υπέστη υποτροπή στην σημερινή προπόνηση των «κυανέρυθρων» και θα υποβληθεί άμεσα σε υπέρηχο, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Κατά τα άλλα οι Καντιμοίρης και Μπατιόν ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα περισσότερο για προληπτικούς λόγους, καθώς αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό.

Πάντως η κατάστασή τους δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκονται στην διάθεση του Γκρανέρο για το ραντεβού με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Επόμενη προπόνηση για την Βέροια αύριο Πέμπτη το πρωί στις 10:00 με την οποία θα συνεχιστεί η προετοιμασία. Προπόνηση που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο της πόλης.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ