ΒΕΡΟΙΑ

Υπογράφει ο Τόμας, προθεσμία σε Ντιέ

Υπογράφει ο Τόμας, προθεσμία σε Ντιέ
INTIME SPORTS

Ο Γουέιν Τόμας αναμένεται να υπογράψει το απόγευμα το συμβόλαιό του με τη Βέροια, με τη διοίκησής να δίνει τελεσίγραφο στον Σερζ Ντιέ.

Στο δυναμικό της Βέροιας θα ανήκει από το απόγευμα ο Γουέιν Τόμας που είναι προγραμματισμένο να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Παράλληλα η διοίκηση της Βέροιας έστειλε τελεσίγραφο στον Σερζ Ντιέ εξαιτίας της καθυστέρησης επιστροφής του από την Γαλλία.

Ο Τόμας που βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας στην Βέροια, αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις μετέβη στην Αθήνα για να μαζέψει κάποια πράγματά του.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός που αποχώρησε από την Αλκή της Κύπρου καθώς δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή της ομάδας αναμένεται να επιστρέψει το απόγευμα για να βάλει την υπογραφή του και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Μάκη Χάβου.

Με την εξέλιξη αυτή ο Τόμας θα παραμείνει στην ελληνική Super League για μία ακόμη χρονιά καθώς την περσινή είχε αγωνιστεί για λογαριασμό του Ατρόμητου Αθηνών από όπου είχε αποχωρήσει στις αρχές του καλοκαιριού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάβος κατέληξε στην περίπτωση του Τόμας για την θέση του βασικού κεντρικού αμυντικού από την στιγμή που δεν προχώρησε το φλερτ με τον Χοσέμι αλλά και τον Μπρούνο Τσιρίλο.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ντιέ η διοίκηση της Βέροια αποφάσισε να στείλει τελεσίγραφο στον δυναμικό Ιβοριανό μέσο πως αν δεν επιστρέψει από την Γαλλία μέχρι την Δευτέρα θα αποτελέσει παρελθόν.

\Κάτι που σημαίνει ότι ήδη ο Χάβος με τους συνεργάτες του τσεκάρουνε την αγορά για μία ακόμη λύση έχοντας στο ρόστερ του τους Γεωργέα, Καλογέρη και Βεργώνη.

Την ίδια ώρα ο τεχνικός της Βέροιας επιθυμεί πάντα την απόκτηση και ενός επιθετικού για την ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση της γραμμής κρούσης της Βέροιας.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ