ΒΕΡΟΙΑ

Υπογράφει στη Βέροια ο Σισοκό

Υπογράφει στη Βέροια ο Σισοκό
Σισοκό ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Ελλάδα για τη Βέροια βρίσκεται ο Μαχαμαντού Σισοκό, που μέχρι τη Δευτέρα (8/8) θα έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Δεν προχώρησε του Ουρουγουανού επιθετικού, Πάμπλο Ολιβέρα.

Ο Μαχαμαντού Σισοκό για τον οποίο είχατε διαβάσει την 1η Αυγούστου βρίσκεται στην Ελλάδα και είναι θέμα χρόνου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στη Βέροια. Ενδεχομένως μέχρι τη Δευτέρα (8/8) να αποτελεί και επισήμως παίκτη της "Βασίλισσας του Βορρά".

Το Σάββατο (6/8) μάλιστα ταξίδεψε στην Ξάνθη, όπου η μακεδονική ομάδα θα έδινε φιλικό με τους ακρίτες. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, εκτός απροόπτου, θα αποτελέσει εκ νέου παίκτη των "κυανέρυθρων". Αντίθετα, τα δεδομένα με τον Ουρουγουανό επιθετικό Πάμπλο Ολιβέρα δεν εξελίχθηκαν με θετικό τρόπο.

Ο 28χρονος που είχε ταξιδέψει στη Βέροια, αποφάσισε να μη μείνει και έτσι δεν υπέγραψε. Μένει να φανεί τι τροπή θα πάρει η υπόθεση του Αργεντίνου επιθετικού, Πάμπλο Βίτι. Ο Ολλανδός εξτρέμ Τζέφρι Σάρπονγκ πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις και μετέφερε στους ανθρώπους της Βέροιας πως θα ταξιδέψει στη χώρα του για να μαζέψει τα πράγματά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φέρνει Σάρπονγκ και Ολιβέρα η Βέροια
Πολύ κοντά και σε Σισοκό η Βέροια

ACTION IMAGES: PHOTO CREDITS

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ