ΒΕΡΟΙΑ

Υπέρβαση με Αμπντούν η Βέροια

Υπέρβαση με Αμπντούν η Βέροια

Η Βέροια βρίσκεται πλέον μία ανάσα από την υπέρβαση της απόκτησης του Τζαμέλ Αμπντούν και να προχωρήσει στην ανακοίνωση της απόκτησής του.

"Ο επιμένων νικά", επαληθεύτηκε τελικά στην περίπτωση της Βέροιας και του φλερτ της με τον Τζαμέλ Αμπντούν καθώς όλα δείχνουνε πως αυτό οδεύει σε γάμο και μίας μεταγραφικής υπέρβασης.

Η διοίκηση της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ είχε επανέλθει προ ημερών δυναμικά με σκοπό να μεταπείσει τον 29χρονο μεσοεπιθετικό και φαίνεται πως τα κατάφερε αφού δέχθηκε τη νέα πρόταση που του κατέθεσε. Για τον λόγο αυτό και ο Αμπντούν αναμένεται να αφιχθεί τις επόμενες ημέρες στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η υπογραφή του Αλγερινού εκτός του ότι θα τον φέρει και πάλι εντός Ελλάδος μετά το πέρασμά του από Καβάλα και Ολυμπιακό και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γεωργιάδη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Βέροιας ο Μοχάμεντ Γιουσούφ βρίσκεται ήδη από χθες με την υπόλοιπη αποστολή στο Άρνεμ της Ολλανδίας έχοντας ενσωματωθεί στο πρόγραμμα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ