ΒΕΡΟΙΑ

Χωρίς τους φευγάτους με τον ΠΑΟΚ

Χωρίς τους φευγάτους με τον ΠΑΟΚ
Νέτο INTIME SPORTS

Με αρκετές απουσίες αλλά τον Ντάρσι Νέτο στην αποστολή για πρώτη φορά φέτος θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ εντός έδρας η Βέροια. Αποχώρησαν οι... φευγάτοι.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών της Βέροιας για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (12/9). Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν έχει στα πλάνα του τους: Τάτο, Τσουμάνη, Χινάρ και Παυλίδη που θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Άρη ( λέγεται πως έλυσαν τα συμβόλαια τους το πρωί).

Τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Ραούλ Μπράβο που πέρσι αγωνιζόταν στην "βασίλισσα". Από εκεί και πέρα για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή βρίσκεται ο Ντάρσι Νέτο, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Εκτός έμειναν και οι Καλί ( αποθεραπεία μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε), Τζόναθαν ( αναμένεται να ανεβάσει στροφές με τη νέα εβδομάδα).

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο τεχνικός της Βέροιας, Γιώργος Γεωργιάδης, κρατά συγκεντρωμένους τους παίκτες του στο αγωνιστικό κομμάτι, παρά τις εξελίξεις στα διοικητικά του συλλόγου. Ούτως ή άλλως δύσκολα θα υπάρξει πρόβλημα τη φετινή περίοδο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Μαλόν, Νάστος, Όστοϊτς, Μαραγκός, Εντζεγκουέλε, Βεργώνης, Σιόντης, Αμπντούν, Ιμπραχίμ, Μαγιέφσκι, Μερεμπασβίλι, Ναζλίδης, Γιουσούφ, Κόλα, Καϊκούτ, Νέτο, Γεωργιάδης.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ