ΒΕΡΟΙΑ

Χωρίς νικητή στο Βόλο, 1-1 η Βέροια με τον Ολυμπιακό

Χωρίς νικητή στο Βόλο, 1-1 η Βέροια με τον Ολυμπιακό

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Βέροια στο φιλικό ματς που έδωσε στο Βόλο με αντίπαλο τον τοπικό Ολυμπιακό. Οι "κυανέρυθροι" προηγήθηκαν στο 2' με πλασέ του Θωμά Παπαδόπουλου και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 25' με πέναλτι του Ντα Κόστα.

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Βέροια στο φιλικό ματς που έδωσε στο Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό. Οι "κυανέρυθροι" προηγήθηκαν στο 2' με πλασέ του Θωμά Παπαδόπουλου και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 25' με πέναλτι του Ντα Κόστα.

Το ματς δεν είχε σπουδαίες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με την Βέροια να ανοίγει το σκορ στο 2' στη μοναδική αξιόλογη επιθετική προσπάθειά της. Μετά το λάθος των παικτών του Ολυμπιακού, ο Παπαδόπουλος με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 25', ο Ολυμπιακός ισοφάρισε, όταν ο Δωματάς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Ασίγκμπα, με τον Ντα Κόστα να αναλαμβάνει την εκτέλεση, νικώντας τον Καντιμοίρη. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε και έτσι έμεινε το 1-1, με τον Ολυμπιακό να στέκεται πολύ καλά για πρώτο φιλικό παιχνίδι και απέναντι σε μια πιο έτοιμη, αγωνιστικά ομάδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κατσούλης (75' Παλιούρας), Στουρνάρας (60' Στασινόπουλος), Μανάλης (71' Αγγελής), Ζώνας (71' Ζαρίφης), Τέλλος (46' Κωστόπουλος), Σταύρου (60' Κολημήτρας), Πότσι (78' Φραγκογιάννης), Οικονόμου (78' Πατσής), Ντα Κόστα (46' Κόκας), Φλίγκος (61' Αναστασίου), Δωματάς (71' Χατζής)

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης (46' Λόπεζ), Ασίγκμπα, Μαραγκός (83' Ράδης), Χαροντάκης (53' Ναβαλόφσκι), Μαλόν, Τομάς (46' Άρτσε), Σάφερ (46' Μπαλάφας), Λινάρδος (66' Παπαγεωργίου), Μαυριάς (46' Φορτές), Παπαδόπουλος (46' Μίλιβετις, Μελικιώτης (46' Ξόμπλιος).

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ