ΒΕΡΟΙΑ

Χωρίς Μπεν με Εργοτέλη

Χωρίς Μπεν με Εργοτέλη
INTIME SPORTS

Ο Χοσέ Γκρανέρο άφησε εκτός αποστολής της Βέροιας τον Μοχάμεντ Μπεν για αγωνιστικούς λόγους ενόψει του αυριανού (7/3) αγώνα με τον Εργοτέλη, που θα ξεκινήσει στις 15:00.

Για αγωνιστικούς λόγους ο Χοσέ Γκρανέρο άφησε εκτός αποστολής της Βέροιας για το αυριανό (7/3) παιχνίδι με τον Εργοτέλη τον Μοχάμεντ Μπεν που θα ξεκινήσει στις 15:00.

Σε ένα παιχνίδι όπου η «Βασίλισσα του βορρά» έχει σαν μοναδικό της στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League. Αυτήν που αγνοεί στην έδρα της από την 19η αγωνιστική και τη νίκη επί του ΟΦΗ.

Ωστόσο, η Βέροια θα στερηθεί την παρουσία των φιλάθλων της καθώς το παιχνίδι όπως και όλη η αγωνιστική θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, έπειτα από την απόφαση της Κυβέρνησης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (6/3), με τον Γκρανέρο να έχει αφήσει εκτός αποστολής πέραν του Μπεν τον τραυματία Μπατιόν και τον τιμωρημένο Μαραγκό.

Στον αντίποδα, στην αποστολή επέστρεψαν οι Μπαλάφας, Βάσκες και Καλτσάς που εξέτισαν την ποινή τους όπως και ο Σιρίλ Καλί που αποθεραπεύτηκε.

Αναλυτικά, οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός της Βέροιας είναι οι: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Καλί, Βέρτζος, Νέτο, Μπαλάφας, Βεργώνης, Βάσκες, Τάτος, Καμπαγιέρο, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Καλτσάς, Μπαργκάν, Ναζλίδης και Κάμπορα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ