ΒΕΡΟΙΑ

Χωρίς Καλί αλλά με Παυλίδη η προπόνηση της Βέροιας

Χωρίς Καλί αλλά με Παυλίδη η προπόνηση της Βέροιας

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε την Παρασκευή ο Καλί ενώ ο Γιώργος Γεωργιάδης είδε και τον Μπάμπη Παυλίδη ο οποίος συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Βέροιας να τίθεται στην διάθεση του.

Ο Μπάμπης Παυλίδης έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της Βέροιας και θα παραμείνει στην ομάδα της Ημαθίας ανανεώνοντας το συμβόλαιο του, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται τις εποόμενες μέρες. Μάλιστα ο Παυλίδης βρέθηκε την Παρασκευή στην προπόνηση και δούλεψε υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γεωργιάδη. Σε αντίθεση με τον Καλί ο οποίος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης λόγω κάποιων ενοχλήσεων που αισθάνεται.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Διπλή προπόνηση και σήμερα για τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Το πρωί με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και πολλά χιλιόμετρα τρέξιμο, ενώ το απόγευμα η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και τακτική. Συμμετείχαν κανονικά όλοι οι παίκτες πλην του Kali, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία της "Βασίλισσας" συνεχίζεται το Σάββατο με πρωινή προπόνηση, την Κυριακή οι παίκτες έχουν ρεπό και από Δευτέρα οι ρυθμοί ανεβαίνουν πάλι με πρόγραμμα διπλών προπονήσεων".

Συμμετείχαν κανονικά όλοι οι παίκτες συμπεριλαμβανομένου και του Μπάμπη Παυλίδη που ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Σιρίλ Καλί

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ