ΒΕΡΟΙΑ

Χωρίς έξι η Βέροια στη Ξάνθη

Χωρίς έξι η Βέροια στη Ξάνθη
Γεωργιάδης INTIME SPORTS

Με πρωινή προπόνηση και πέντε απουσίες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας εν όψει του αυριανού Κυριακάτικου (13/12, 17:15) εκτός έδρας παιχνιδιού με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Με πέντε απουσίες και μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας εν όψει του αυριανού Κυριακάτικου (13/12, 17:15) εκτός έδρας παιχνιδιού με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Το πρόγραμμα του Γιώργου Γεωργιάδη περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλιοι Μπαλάφας, Καλί, Μελικιώτης ενώ το πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν για μία ακόμη μέρα οι Αμπντούν και Γιουσούφ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της Βέροιας ανακοίνωσε την παρακάτω 19μελή αποστολή, από την οποία απουσιάζει και ο τιμωρημένος Μαγιέφσκι. Οι "εκλεκτοί" του είναι οι: Καντιμοίρης, Λόπεζ, Πούγγουρας, Μαραγκός, Όστοϊτς, Εντζεγκέλε, Νάστος, Γιαννούλης, Μαλόν, Νέτο, Σιόντης,Ιμπραϊμ, Μπατιόν, Άρτσε, Καρακώστας, Γεωργιάδης, Ναζλίδης, Κόλα και Καϊκούτ.

Εν τω μεταξύ ο Γεωργιάδης στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι στα Πηγάδια στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει κερδίσει ακόμη σε κάποιο από τα εντός έδρας παιχνίδια της αλλά και στη στήριξη της διοίκησης της ΠΑΕ Βέροιας στο πρόσωπό του.

Αναλυτικά ο τεχνικός της "Βασίλισσας του βορρά" υποστήριξε: "Το πρόβλημα το δικό μας είναι ότι δεν κερδίζουμε στην έδρα μας. Όταν βέβαια χάνεις από τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τον Π.Α.Ο.Κ. και την Α.Ε.Κ., δεν είναι ντροπή. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε ένας προβληματισμός, αλλά συνεχίζουμε στο πλάνο που ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι και πιστεύουμε ότι θα έχουμε μια καλή συνέχεια".

Για το αν σημαίνει κάτι η στήριξη της διοίκησης επισήμανε: "Δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο. Εγώ είμαι κάθε μέρα εδώ, δουλεύω πολλές ώρες για την ομάδα και προσπαθώ για το καλύτερο. Όταν χάνεις, ειδικά στην Ελλάδα, υπάρχει προβληματισμός ειδικά προς τους προπονητές.Ήμαστε μια καινούργια ομάδα με πολλούς παίκτες. Ο καθένας την αξία του την δείχνει κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Θα πρέπει να «χτίσουμε» μια ομάδα νικητών με τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να συνεχίσουν και να βρίσκονται εδώ".

Για το ματς με την Ξάνθη τόνισε:"Είναι ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που δεν είναι και στα καλύτερά τους αυτή τη στιγμή. Είναι ένα εκτός έδρας ματς και θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Έχουμε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, ιδιαίτερα μπροστά και θα πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα με λύσεις ανάγκης για να μπορέσουμε αν αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ