ΒΕΡΟΙΑ

Χωρίς Άρσε στον "τελικό" με Λεβαδειακό η Βέροια

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports)
Άρσε, Σιώπης EUROKINISSI SPORTS

Η Βέροια δίνει το κρισιμότερο παιχνίδι στη σεζόν το Σάββατο (1/4, 17.15) με τον Λεβαδειακό χωρίς τον τραυματία Πέδρο Άρσε. Ο Ράτκο Ντόστανιτς άφησε εκτός αποστολής και τους Μελίσση, Παπαδόπουλο, Μαυριά.

Όλα τα λεφτά είναι για τη Βέροια το ματς του Σαββάτου (1/4, 17.15) με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα της Ημαθίας είναι στο -3 από τους Βοιωτούς, οι οποίοι αυτή τη στιγμή είναι σε θέση παραμονής.

Η αποστολή της μακεδονικής ομάδας αναχώρησε για τη Λιβαδειά χωρίς τον Μεξικανό χαφ, Πέδρο Άρσε, ο οποίος θα μεταβεί στη χώρα του για αποθεραπεία. Έχει συμφωνηθεί να επιστρέψει για τα δύο τελευταία ματς της σεζόν, με Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη.

Ο Σέρβος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς άφησε εκτός για αγωνιστικούς λόγους τους Μελίσση, Παπαδόπουλο και Μαυριά, όπως και τον Ηλιάδη, του οποίου το συμβόλαιο δεν έχει εκδοθεί. Οι διαθέσιμοι παίκτες για τον σαββατιάτικο αγώνα είναι οι ακόλουθοι:

Καντιμοίρης, Λόπεθ, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί, Σισοκό, Αντονιάν, Τομάς, Σουλέ, Μπαλάφας, Λινάρδος, Μπελαΐντ, Χατζί, Στόιτσεφ, Κάλβο, Μίλιεβιτς, Σαρπόνγκ, Τζιώρας, Κωνταντινίδης και Καπετάνος.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ