ΒΕΡΟΙΑ

Χωρίς Αμπντούν, Μεραμπασβίλι η Βέροια

Χωρίς Αμπντούν, Μεραμπασβίλι η Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και ο Γιώργος Γεωργιάδης άφησε εκτός τους Αμπντούν, Μεραμπασβίλι που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα της Ημαθίας.

Πανέτοιμη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι η Βέροια με την προετοιμασία της ομάδας της Ημαθίας να ολοκληρώνεται το Σάββατο το απόγευμα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης πήρε μαζί του είκοσι ποδοσφαιριστές αλλά σε αυτούς δεν συμπεριέλαβε τους Αμπντούν και Μεραμπασβίλι οι οποίοι δεν αποκλείεται να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα της Βέροιας και να αποχωρήσουν στις αρχές Ιανουαρίου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία της Βέροιας για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague (Κυριακή 6-12-2015, Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, 19:30). Η αποστολή της "Βασίλισσας του Βορρά" για το παιχνίδι είναι η εξής:

Καντιμοίρης Γιώργος,Lopez Jonathan, Πούγγουρας Αχιλλέας, Γιαννούλης Δημήτρης, Kola Rodgers, Σιόντης Στέφανος, Μαραγκός Στέλιος, Edjenguele William, Ibrahim Abdisalam, Battion Roberto, Γεωργιάδης Γιώργος, Darcy Neto, Majewski Radoslaw, Branko Ostojic, Ναζλίδης Θωμάς, Youssouf Mohamed, Kajkut Sasa, Malon Ivan, Arce Pedro, Καρακώστας Ανέστης".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ