ΒΕΡΟΙΑ

Βοσνιάδης: "Θα έρθουν καλοί παίκτες"

Βοσνιάδης: "Θα έρθουν καλοί παίκτες"

Η βελτίωση και η περαιτέρω ενίσχυση της Βέροιας είναι τα ζητούμενα για τον Αλέκο Βοσνιάδη όπως υποστήριξε μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η Βέροια θα βελτιωθεί παιχνίδι με το παιχνίδι και με την προσθήκη των παικτών που θα αποκτηθούν τις επόμενες μέρες σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά το τέλος της αναμέτρησης του φιλικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης και την ήττα από την ομάδα της Ημαθίας.

Ο έμπειρος τεχνικός είπε χαρακτηριστικά:

"Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, υπάρχει κόπωση αυτή τη στιγμή, το μυαλό δεν είναι καθαρό. Σίγουρα θέλουμε βελτίωση σε πολλούς τομείς, σίγουρα θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι στο να κρατήσουμε καλύτερα την μπάλα. Με την πολύ δουλειά θα βελτιωθούμε.

Είναι και εβδομάδα που έρχονται καινούρια παιδιά οπότε θα τα πάμε καλύτερα. Σίγουρα ζητάμε συγκεκριμένα πράγματα να υπάρχει και ποιότητα για να τα βγάλεις. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, θα έρθουν καλοί παίκτες.

Διάθεση υπάρχει πολύ, υπομονή θέλει, ηρεμία και μόλις ολοκληρωθεί το ρόστερ και έρθουν τα παιδιά που πρέπει η εικόνα θα είναι καλύτερη. Με δουλειά βέβαια γιατί μόνο με παίκτες δεν γίνεται κάτι. Θα πρέπει αυτοί που θα έρθουν να δουλευθούν, να οργανωθούμε αλλιώς δεν θα κάνουμε κάτι.

Είμαι αισιόδοξος, θέλει πολύ υπομονή, ξέρουμε αυτή τη στιγμή που βρισκόμαστε και μέρα με την μέρα θα είμαστε καλύτεροι. Ήρεμα να δουλέψουμε αυτές τις τρεις εβδομάδες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και να μπούμε με το καλό στο πρωτάθλημα".

"Κολλάει" του Σαρπόνγκ

Σε ότι έχει να κάνει με τον μεταγραφικό σχεδιασμό ο Τζέφρι Σαρπόνγκ βρίσκεται από την Κυριακή το απόγευμα στην Βέροια και μάλιστα είδε το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά η απόκτηση του προς στιγμήν "κολλάει" και οι τελευταίες πληροφορίες του Sport24.gr λένε πως οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί το ντιλ είναι μοιρασμένες.

Θα πρέπει βέβαια να περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις μέσα στην ημέρα και δεν αποκλείεται εντός του επόμενου 24ώρου το θέμα να έχει κλείσει θετικά ή αρνητικά.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ