ΒΕΡΟΙΑ

Βοσνιάδης: "Είναι καλύτερο να μην κοροϊδευόμαστε"

Βοσνιάδης: "Είναι καλύτερο να μην κοροϊδευόμαστε"
Βοσνιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αναφέρθηκε στο φινάλε της συνεργασίας του με τη Βέροιας έπειτα από μόλις δυο αγωνιστικές. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής.

Στο "Metropolis" μίλησε ο Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο φινάλε της συνεργασίας του με τη Βέροια έπειτα από μόλις δυο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και τόνισε πως δεν ήταν οι δυο ήττες από Ολυμπιακό και ΑΕΚ που έφεραν το διαζύγιο, αλλά διαφωνίες σε άλλα πράγματα, για τα οποία δεν ήθελε να μιλήσει περισσότερο.

Αναλυτικά μίλησε για:

το τι συνέβη: "Έγινε συζήτηση με την ομάδα. Δεν ήταν τα αρνητικά αποτελέσματα, σίγουρα, απέναντι σε δύο ομάδες που ήταν άλλου επιπέδου. Η Βέροια είναι μία καινούρια ομάδα που κτίστηκε μέσα στον Αύγουστο. Άλλα ήταν τα προβλήματά μας αλλά είναι σημαντικό να μείνουν ανάμεσα σ’ εμάς και στη διοίκηση".

το αν το πρόβλημα ήταν τα αποτελέσματα: "Ξέραμε με ποιους αντιπάλους παίζαμε, ξέραμε ότι η ομάδα μας χρειάζεται χρόνο. Είχε γίνει αυτή η συζήτηση με την ομάδα. Η ομάδα ήταν βελτιωμένη με την ΑΕΚ και πιστεύω ότι θα είναι και αύριο. Είναι μία ομάδα η Βέροια η οποία έχει βάθος στο ρόστερ, αλλά θέλει χρόνο γιατί πολλοί ποδοσφαιριστές ήρθαν ανέτοιμοι και σε ένα μήνα μέσα δεν προλαβαίνεις να κάνεις πολλά πράγματα. Δεν ήταν καθαρά το αγωνιστικό".

το λόγο που έφυγε: "Θα ήθελα να μείνει ανάμεσα σ’ εμένα και τη διοίκηση. Είναι κάποια πράγματα που δε συμφωνήσαμε να τα κάνουμε και από την ώρα που δεν υπάρχει συμφωνία και έχουμε διαφορετικές απόψεις, είναι καλύτερο να μη κοροϊδευόμαστε".

- το αν φεύγει από τη Βέροια σαν φίλος: "Όχι, όχι δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Περιμένουμε τα διαδικαστικά να κλείσουν. Από την ώρα που δε συμφωνούν δύο πλευρές, είναι καλύτερα να πηγαίνουμε παρακάτω".

- το πώς αισθάνεται: "Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πω. Κοιτάξτε, οι επαγγελματίες προπονητές πρέπει να ζούνε με αυτά. Από τη στιγμή που πηγαίνεις σε μία ομάδα πρέπει να έχεις και τον τρόπο να φεύγεις. Έχουμε όλοι μας κάποια στάνταρντ μέχρι κάποιο σημείο. Υπάρχουν καλές συνεργασίες που τελειώνουνε με στόχους, υπάρχουν συνεργασίες που δεν ταιριάζουν κάποια πράγματα. Φτάσαμε σε κάποια ηλικία που δεν μπορούμε να αλλάξουμε ξαφνικά συμπεριφορές".

- το αν προσπάθησε η διοίκηση να του επιβάλλει κάτι: "Σας είπα είναι κάτι που μένει μεταξύ μας. Δεν συμφωνήσαμε σε κάτι που θέλαμε και τελειώσαμε. Πάμε παρακάτω. Να ευχηθώ στην ομάδα, στην οποία πιστεύω πολύ, να έχει ηρεμία και στον επόμενο προπονητή καλή δύναμη".

- το αν έγινε κάτι και έφυγε πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο: "Υπήρχε μία διαφωνία, η οποία δεν ξεπεράστηκε".

- το φετινό πρωτάθλημα: "Οι τέσσερις ομάδες έχουν ξεχωρίσει. Εμείς ζήσαμε τις δύο. Ο Πανιώνιος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ομάδες με πολλά προβλήματα. Νομίζω ότι έχουν βγει τα γκρουπ που θα ξεχωρίσουν. Ο Ολυμπιακός έχει προβλήματα και είχε μέσα στον Αύγουστο. Έδειξε ότι δεν είναι στην κατάσταση των προηγούμενων χρόνων. Και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός δείχνουν ότι είναι πιο κοντά στον Ολυμπιακό και μπορούν να διεκδικήσουν στα ίσια το πρωτάθλημα. Κι επειδή ο καθρέφτης είναι τα γήπεδα, ελπίζω να δούμε κάτι τελείως διαφορετικό γιατί το έχει ανάγκη ο κόσμος".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ