ΒΕΡΟΙΑ

Βοσνιάδης: "Δουλειά και ενίσχυση"

Βοσνιάδης: "Δουλειά και ενίσχυση"

Την μεταγραφική ενίσχυση της Βέροιας μέσα στην επόμενη εβδομάδα προανήγγειλε ο τεχνικός του συλλόγου σε δηλώσεις του μετά τη φιλική αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Ικανοποιημένος από τα όσα είδε στο πρώτο φιλικό της Βέροιας με αντίπαλο την Ξάνθη έμεινε ο Αλέκος Βοσνιάδης ο οποίος όμως τόνισε ότι η ομάδα του θέλει αρκετή δουλειά για να δέσει και φυσικά ενίσχυση σε πολλές θέσεις που υπάρχουν κενά.

Συγκεκριμένα είπε:

"Ήταν το πρώτο φιλικό για εμάς και μάλιστα έγινε πολύ γρήγορα, σε σχέση με το στάδιο προετοιμασίας στο οποίο βρισκόμαστε. Προσπαθούμε μέσα από την αξιολόγηση που κάνουμε να βγαίνει και δουλειά. Σίγουρα μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνουν κινήσεις ενίσχυσης. Δεν γίνεται διαφορετικά, θέλουμε ενίσχυση σε αρκετές θέσεις. Έχουμε μιλήσει με την διοίκηση και υπάρχει διάθεση.

Μπορεί να υπάρχουν αξιόλογοι νεαροί στην ομάδα, οι οποίοι δείχνουν και φαντάζουν στον κόσμο ότι μπορούν να βοηθήσουν αλλά θέλουν καλούς συμπαίκτες δίπλα τους. Αυτό θα επιδιώξουμε για να είναι και πιο εύκολο το έργο των νέων παιδιών. Έχουμε πολύ δουλειά είναι μια καινούρια ομάδα η Βέροια, λίγοι παίκτες σε σχέση με το περσινό ρόστερ. Θα χρειαστούμε γρήγορα την ενίσχυση και με αρκετή δουλειά να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Είναι κοντά το πρωτάθλημα. Πρέπει να τρέχουμε όλοι. Είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια από το πρώτο παιχνίδι συνεχίζουμε με ένα ακόμη φιλικό την Τρίτη στην Κουτσούφλιανη με την Κέρκυρα και όπως σας είπα δουλειά και ενίσχυση".

Σε ερώτηση για το που βρίσκεται η υπόθεση του Σαλπιγγίδη, είπε πως αν τελικά τελεσφορήσει, ο παίκτης θα αργήσει να έρθει, ενώ για τους Μίλιεβιτς - Λινάρδο, που είναι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας του, τόνισε πως είναι δοκιμασμένοι παίκτες και εξαρτάται από τη διοίκηση αν θα τους πάρει.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ