ΒΕΡΟΙΑ

"Βλέπει" Ντουντού η Βέροια

"Βλέπει" Ντουντού η Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μέσος του Αστέρα, Ντουντού, δεν υπολογίζεται από τον Μάκη Χάβο, παραχωρείται δανεικός, με τη Βέροια να καλοβλέπει την περίπτωσή του, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr

Η Βέροια κινείται για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας είναι του 27χρονου Βραζιλιάνου μέσου, Ντουντού, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Μάκη Χάβο και παραχωρείται δανεικός από τον Αστέρα.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος έμεινε στην Τρίπολη να προπονείται μόνος του και δεν ακολούθησε την προετοιμασία των Αρκάδων στο Όοστερμπεεκ της Ολλανδίας με τον Μάκη Χάβο να έχει ζητήσει την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού.

Το όνομα του 27χρονου αμυντικού μέσου βρίσκεται στη λίστα των διοικούντων της Βέροιας, συναρτήσει και των άλλων περιπτώσεων που εξετάζουν. Ωστόσο δεν είναι μόνον ομάδες του εγχώριου πρωταθλήματος που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου με τη μορφή δανεισμού, αν και προτεραιότητα αποτελεί η συνέχιση της καριέρας του εντός ελληνικών συνόρων.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ