ΒΕΡΟΙΑ

Βέροια - Κέρκυρα 1-2

Βέροια - Κέρκυρα 1-2
INTIME SPORTS

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Νάουσα, η Κέρκυρα επικράτησε με 2-1 της Βέροιας με δύο τέρματα του Ομπράντοβιτς. Το άλλο γκολ του αγώνα ο Μάνος.

Σε καλύτερη κατάσταση η Κέρκυρα, επικράτησε με σκορ 2-1 της Βέροιας σε φιλικό που διεξήχθη στην Νάουσα. Στο 30' οι Φαίακες απείλησαν με τον Σίκιμιτς που όμως είδε την απευθείας εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Καντιμοίρη.

Ο Ομπράντοβιτς στο 50' στάθηκε πιο τυχερός, καθώς το δικό του απευθείας χτύπημα κατέληξε στα δίχτυα της Βέροιας για το 0-1. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην Κέρκυρα στο 68ο λεπτό. Ο Μάνος με κεφαλιά στο 82', έγραψε το τελικό 1-2.

Μελανό σημείο του αγώνα, ο τραυματισμός του Μάθιου Γκόμες στο κεφάλι, στο 77’, με αποτέλεσμα να του τοποθετηθούν, επί τόπου, επτά ράμματα. Ενώ μετά τη λήξη, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο διάσεισης.

Σημειώνουμε ότι, πλην του Ομπράντοβιτς, χρόνο πήραν άλλοι δύο υπό δοκιμήν: ο 29χρονος Σέρβος αμυντικός, Μπόγιαν Μάλισιτς και ο 20χρονος επιθετικός, Γιάννης Λιούρας.

ΒΕΡΟΙΑ (Χ.Κ. Γκρανέρο):Καντιμοίρης (46' Τσινάρ), Όστοϊτς (72' Αλιατίδης), Βέρτζος (46' Τσιάμης), Κατσούλης (46' Μουρατίδης), Ουνγιαλίδης (46' Παρσόπουλος), Βεργώνης (72' Κουκουράκης), Βάσκες (46' Παπαδόπουλος), Καλτσάς (46' Μαμαντού), Μπαργκάν (56' Ντόγος), Παυλίδης (46' Εσπάρθα), Μπεν (46' Μάνος).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ. Γρηγορίου):Σέτκους (46’ Κουτζαβασίλης), Βλάχος (65’ Χανδρινός), Κανακούδης (46’ Γκόμες, 78’ Λιούρας), Βενέτης (46’ Παρασκευαϊδης), Ντιμιτρόφσκι (46’ Μάλισιτς), Μαραγκός (46’ Καραγιαννίδης), Ρόχας (46’ Ζορμπάς, 80’ Γαρδικιώτης), Κρητικός (46’ Ανδρεόπουλος), Χαβίτο (46’ Ομπράντοβιτς), Κόντος (46’ Μπόρχα), Καϊκούτ (46’ Γεωργακόπουλος).

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ