ΒΕΡΟΙΑ

Τρεις απόντες στην προπόνηση της Βέροιας

Τρεις απόντες στην προπόνηση της Βέροιας
Γιουσούφ Ουόν INTIME SPORTS

Χωρίς τους Νάστο και Ιμπραίμ που δεν υπολογίζονται για το ματς με τον Ηρακλή αλλά και τον Γιουσούφ που έγινε πατέρας για δεύτερη φορά πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (20/11) στην Βέροια.

Χωρίς τους Νάστο και Ιμπραίμ θα παραταχθεί τη Δευτέρα στο ματς με τον Ηρακλή η Βέροια με τους δυο ποδοσφαιριστές να απέχουν και από την προπόνηση της Παρασκευής (20/11). Απών ήταν και ο Γιουσούφ ο οποίος όμως ήταν δικαιολογημένος καθώς βρέθηκε δίπλα στη γυναίκα του η οποία έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Ο Γιουσούφ βέβαια υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση της Δευτέρα. Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της Βέροιας, μέσα σε πολύ καλό κλίμα και υψηλή αγωνιστική διάθεση. Ο προπονητής της ομάδας είχε την ευκαιρία να κάνει δοκιμές σε σχήματα και τακτική μέσω εκπαιδευτικού παιχνιδιού.

Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, Νάστος και Ibrahim ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ απουσίαζε εκτάκτως ο Youssouf, για καλό λόγο, αφού το μεσημέρι έγινε για δεύτερη φορά πατέρας! Tέλος, ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ Βέροια στη Superleague ορίστηκε ο Γιώτης Τσαλουχίδης, ο οποίος και συμμετείχε στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ