ΒΕΡΟΙΑ

Τράβηγμα ο Καντιμοίρης

Τράβηγμα ο Καντιμοίρης
INTIME SPORTS

Η Βέροια μπορεί να κέρδισε με 2-1 τον Λεβαδειακό και να παρέμεινε μόνη της στην 2η θέση ωστόσο ο Γιώργος Καντιμοίρης υπέστη τράβηγμα που όμως δύσκολα να του στερήσει την παρουσία στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Καντιμοίρης υπέστη τράβηγμα στην χθεσινή νίκη της Βέροιας επί του Λεβαδειακού με 2-1 όμως δύσκολα να του στερήσει την παρουσία στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.Ο τερματοφύλακας της «Βασίλισσας του βορρά» αισθάνθηκε δύο φορές να τον τραβάει ο μυς του στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού. Σε μία ανύποπτη φάση και στην σωτήρια επέμβασή του στις καθυστερήσεις.

Ο Καντιμοίρης ξεκίνησε από σήμερα να υποβάλλεται σε θεραπεία κάτι που θα κάνει και αύριο παρά το ρεπό που έχει προγραμματίσει ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο για τους ποδοσφαιριστές του.

Το επόμενο ραντεβού των «κυανέρυθρων» είναι μεθαύριο με ερωτηματικό το αν θα δώσει το παρών ο Καντιμοίρης που ωστόσο δεν θέλει να σκέφτεται τυχόν απουσία του την Κυριακή στην Τούμπα στο ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ.

Στην σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ