ΒΕΡΟΙΑ

Το χτίσιμο στην Ολλανδία

Το χτίσιμο στην Ολλανδία

Η Βέροια θα μεταβεί στο Άρνεμ της Ολλανδίας για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για την νέα αγωνιστική περίοδο. Στο μεταγραφικό ο Μαρσέλο Πέντα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία.

Η προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά» θα διεξαχθεί και πάλι εκτός ελληνικών συνόρων μετά το 2007 μετά και από την απόφαση του νέου τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα που την αποδέχτηκε η διοίκηση.

Η αποστολή της Βέροιας θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της από τις 19 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου όπου και θα δώσει τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια στο αθλητικό κέντρο Golden Tulip κοντά στο Ντόορβερθ.

Το συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο στο Άρνεμ της Ολλανδίας μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκε από τον Βρύζα καθώς το γνωρίζει πολύ καλά από την εκεί παρουσία του ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια.

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας εξάλλου είναι πολύ πιθανό να κλείσει και το θέμα του προπονητή για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Βλάνταν Ίβιτς παραμένει πάντα το φαβορί, ουσιαστικά έχει επέλθει συμφωνία μαζί του, ενώ προκύπτει και το όνομα του Γιώργου Γεωργιάδη.

Στο μεταγραφικό μέτωπο στην Βέροια βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Μαρσέλο Πέντα. Τον 29χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό που έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα σε Πιερικό και τα δύο τελευταία χρόνια στον Αιγινιακό.

Ο Πέντα έχει ακόμη αγωνιστεί σε Εθνικό Άχνας, Τσακαρίτα Νιούελς Ολντ Μπόις και Τίρο Φεντεράλ ενώ είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ