ΒΕΡΟΙΑ

Το "Big 4" κατασπάραξε τη Βέροια

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Βέροια EUROKINISSI SPORTS

Η Βέροια είναι στην τελευταία θέση της Super League, έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 45 γκολ και ο απολογισμός της εκτός έδρας με το "Big 4" είναι δραματικός: τέσσερις ήττες και 21 τέρματα παθητικό.

Νέα ήττα για τη Βέροια στη Super League. Η 14η σε 23 ματς, αυτή τη φορά το Σάββατο (4/3) από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με 5-0. Η ομάδα της Ημαθίας είναι στην τελευταία θέση με 13 βαθμούς και διαθέτει τη χειρότερη άμυνα.

Έχει δεχτεί 45 γκολ, πέντε περισσότερα από τον Λεβαδειακό. Απέναντι στο "τριφύλι" οι "κυανέρυθροι" δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να δείξουν ότι μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και ηττήθηκαν με 5-0, αφού προηγήθηκαν σοβαρά αμυντικά λάθη.

Είναι άξιο αναφοράς αυτό που συμβαίνει εφέτος εκτός έδρας με τη "Βασίλισσα του Βορρά" απέναντι στους τέσσερις "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όχι μόνο μετρά τέσσερις ήττες, αλλά έχει δεχτεί 21 γκολ, ενώ έχει βάλει μόλις ένα. Τα αποτελέσματα με το "Big 4":

11/09/16 Ολυμπιακός - Βέροια 6-1
05/02/17 ΑΕΚ - Βέροια 6-0
19/2/2017 ΠΑΟΚ - Βέροια 4-0
04/03/17 Παναθηναϊκός - Βέροια 5-0

Από τα 45 γκολ που έχει δεχτεί εφέτος λοιπόν η Βέροια, τα 21 έχουν μπει στα εκτός έδρας παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αν προσθέσουμε και αυτά που δέχτηκε στην έδρα της από τις συγκεκριμένες ομάδες (μόνο με τον ΠΑΟΚ δεν είχε δεχτεί, 0-0), φτάνουμε τα 26. Περισσότερα από τα μισά, δηλαδή, απέναντι στους τέσσερις "μεγάλους".

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ