ΒΕΡΟΙΑ

Την Παρασκευή (24/6) η πρώτη συγκέντρωση της Βέροιας

Την Παρασκευή (24/6) η πρώτη συγκέντρωση της Βέροιας
Βέροια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις θα περάσουν οι παίκτες της Βέροιας το Σαββατοκύριακο (25-26/6) ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν.

Μία-μία οι ομάδες της Super League παίρνουν σειρά σε ότι έχει να κάνει με την έναρξη της προετοιμασίας τους και όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωση της η Βέροια η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (24/6) το απόγευμα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις το Σαββατοκύριακο και εν συνεχεία η πρώτη προπόνηση θα γίνει την Δευτέρα (27/6).

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την Παρασκευή 24/06 και ώρα 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιστών της "Βασίλισσας" ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου (2016/17).

Οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να περάσουν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις το Σαββατοκύριακο 25-26/06 και θα πραγματοποιήσουν την πρώτη προπόνηση την Δευτέρα 27/06 στις 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο".

Η πρώτη της Βέροιας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς από τη στιγμή που ο κ. Καρυπίδης έχει εκδηλώσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τον σύλλογο θα έχει σημασία το ποιος θα καλωσορίσει τους παίκτες από πλευράς διοίκησης αλλά και τι θα τους πει ενόψει της σεζόν που έρχεται.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ