ΒΕΡΟΙΑ

Θλάση ο Καλί, ενοχλήσεις ο Σιόντης στη Βέροια

Θλάση ο Καλί, ενοχλήσεις ο Σιόντης στη Βέροια
INTIME SPORTS

Δεν πρόλαβε να μπει σε φουλ ρυθμούς από το πρόβλημα που κράτησε τον Καλί πέντε και πλέον μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης με τον άσο της Βέροιας να παθαίνει θλάση.

Λίγο ακόμα καιρό θα πρέπει να κάνει υπομονή για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους ο Κυρίλ Καλί με τον άσο της Βέροιας να παθαίνει θλάση και να ξεκινάει άμεσα θεραπεία για να επανέλθει. Βέβαια το καλό για τον άσο της ομάδας της Ημαθίας ο οποίος προέρχεται από έναν τραυματισμό που τον κράτησε πέντε μήνες εκτός είναι πως δεν έχει υποστεί κάποια υποτροπή.

Κάτι τέτοιο θα πήγαινε αρκετά πίσω την επάνοδο του ενώ η θλάση που υπέστη θα τον αφήσει εκτός για δυο-τρεις εβδομάδες ακόμα και όχι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πλην του Καλί στο πρόγραμμα της Παρασκευής ενοχλήσεις ένιωσε και ο Σιόντης σε ένα παλιότερο του χτύπημα στο πόδι και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί και την Παρασκευή ώστε να διαπιστωθεί για το αν είναι σε θέση να ταξιδέψει στα Χανιά για το ματς με τον Πλατανιά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της "Βασίλισσας του Βορρά". Μία ενόχληση που αισθάνθηκε ο Στέφανος Σιόντης σε παλαιότερο τραύμα στην ποδοκνημική, ήταν η αιτία να διακόψει την προπόνηση. Η κατάστασή του παρακολουθείται στενά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και αύριο αναμένεται να κριθεί η συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στην αποστολή για τον Πλατανιά.

Σε ό,τι αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Cyril Kali, δεν σχετίζεται με τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός γηπέδων για πέντε και πλέον μήνες, αλλά πρόκειται για θλάση στον τετρακέφαλο η οποία θα αντιμετωπιστεί με το σχετικό πρόγραμμα θεραπείας. Ατομικό ακολούθησε και σήμερα ο Βαγγέλης Νάστος, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποκατάστασης.

Αύριο Σάββατο μετά την προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολής για τον αγώνα με τον Πλατανιά (Κυριακή 29-11-2015, Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, ώρα 17:15) στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague 2015-2016 και ακολούθως η ομάδα θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Κρήτη".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ