ΒΕΡΟΙΑ

Θέλει Μελίσση η Ατλέτικο Ντε Καλκούτα

Θέλει Μελίσση η Ατλέτικο Ντε Καλκούτα
Μελίσσης

Η Ατλέτικο Ντε Καλκούτα από την Ινδία θα ήθελε να εντάξει στο δυναμικό της τον Χρήστο Μελίσση ο οποίος πριν από ένα μήνα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Βέροια.

Ο Χρήστος Μελίσσης πριν από λίγες μέρες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Βέροια για την επόμενη σεζόν αλλά μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλο ο παίκτης βρέθηκε στον αέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από την Ινδία μάλιστα η Ατλέτικο Ντε Καλκούτα, ομάδα που στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί εκεί οι Λουίς Γκαρσία, Πόστιγκα και Χοσέμι έχει δείξει ενδιαφέρον για να αποκτήσει τον 34χρονο αμυντικό.

Βέβαια ο παίκτης υπολογίζεται από τον Αλέκο Βοσνιάδη στην Βέροια και δεν θα ήθελε να τον χάσει αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι μπορεί να γίνει αν οι Ινδοί προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση προς την ομάδα της Ημαθίας για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή. Αν φυσικά γίνει αυτό τότε ο έμπειρος άσος θα πρέπει να πάρει άδεια από την Βέροια για να μιλήσει με τους Ινδούς αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Ημαθίας.

Οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι καθοριστικές στο συγκεκριμένο θέμα με τους Ινδούς να παίρνουν απόφαση για το αν θα προχωρήσουν η όχι στην απόκτηση του.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ