ΒΕΡΟΙΑ

Θέλει Μαγιέφσκι η Λεχ Πόζναν

Θέλει Μαγιέφσκι η Λεχ Πόζναν
Μαγιέφσκι, Βέροια, action ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ράντοσλαβ Μαγέφσκι έχει δείξει η Λεχ Πόζναν. Αν ο 30χρονος λύσει το συμβόλαιό του στη Βέροια, είναι πιθανό να δώσει τα χέρια με τους συμπατριώτες του.

Η κατάσταση στη Βέροια παραμένει στον "αέρα" μετά την ανάκληση της άδειας. Η μακεδονική ΠΑΕ έχει καταθέσει έφεση και περιμένει να μάθει αν ανατραπεί η απόφαση. Έτσι, πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν μπει σε σκέψεις για το μέλλον τους.

'Ενας από τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να φύγουν από τους "κυανέρυθρους" είναι ο Ράντοσλαβ Μαγέφσκι. Για τον Πολωνό μέσο ενδιαφέρεται η Λεχ Πόζναν, η οποία δεδομένα θα του προφέρει συμβόλαιο αν αυτός λύσει το συμβόλαιό του.

Ο 30χρονος επιτελικός μέσος θέλει να μείνει ελεύθερος, αλλά κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει επιτευχθεί. Για το "φλερτ" της Λεχ Πόζναν με τον Μαγέφσκι κάνει αναφορά η ιστοσελίδα sport.interia.pl, ενώ για το θέμα έχει γράψει εδώ και καιρό η εφημερίδα "Live Sport".

Ο Πολωνός μέσος αγωνίστηκε εφέτος σε 29 παιχνίδια της Super League, σε 4 στο Κύπελλο, ενώ σημείωσε τέσσερα γκολ. Στην πατρίδα του έχει παίξει σε Znicz Pruszków, Dyskobolia Grodzisk και Polonia Warsaw, ενώ στην Αγγλία σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Χάντερσφιλντ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ