ΒΕΡΟΙΑ

Θα παίξει φιλικό με Αιγινιακό

Θα παίξει φιλικό με Αιγινιακό
Βέροια INTIME SPORTS

Φιλικό με την ομάδα του Αιγινιακού έκλεισε η Βέροια με την αναμέτρηση να διεξάγεται την Κυριακή το μεσημέρι.

Ένα ακόμα φιλικό για μια ομάδα της Super League λόγω της αναβολής της 11ης αγωνιστικής. Ο λόγος για την Βέροια η οποία έκλεισε φιλικό με την ομάδα του Αιγινιακού το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή το μεσημέρι εκτός έδρας.

Όπως ανακοίνωσε η «βασίλισσα του Βορρά», η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (23/11), με τη σέντρα να ορίζεται για τις 15:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει ότι θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον Αιγινιακό την Κυριακή 23/11 και ώρα 15.00 στο Αιγίνιο».

Ο Χοσέ Γκρανέρο με αφορμή την αναβολή της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θέλησε να κρατήσει σε αγωνιστικούς ρυθμούς την ομάδα του και έτσι έδωσε την συγκατάθεσή του για την διεξαγωγή του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι «κυανέρυθροι» προπονήθηκαν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, με τους Βέρτζο, Βάσκες, Βεργώνη και Σέντρικ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζουνε.

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο νεαρός Δημήτρης Μάνος, ενώ αντίθετα οι Ραούλ Μπράβο και Μπαλάφας μπήκανε εδώ και λίγες μέρες σε κανονικούς ρυθμούς.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ