ΒΕΡΟΙΑ

Τερζής: "Να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Τερζής EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Βέροιας, Τόλης Τερζής, δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο και ζήτησε από όλους να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια.

Η Βέροια έφυγε με σκυμμένο κεφάλι για ένα ακόμη ματς. Η ομάδα της Ημαθίας ηττήθηκε εντός έδρας από τον Πανιώνιο (0-1) και ο τεχνικός της, Τόλης Τερζής, αν κι εξέφρασε την απογοήτευσή του ζήτησε από όλους να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια.

"Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα. Είναι μια δύσκολη μέρα για εμάς. Τα παιδιά είχαν πολλή πίεση και άγχος, προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Πρέπει να αλλάξουμε αγωνιστικό πρόσωπο και να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια για να μείνουμε στην κατηγορία.

Όταν υπάρχει τόσο άγχος και τέτοια πίεση, θέλεις να κάνεις πράγματα και δεν μπορείς. Υπήρχε σκέψη να περάσει ως αλλαγή ο Λινάρδος, για αυτό σηκώθηκε για προθέρμανση, αλλά οι δυο πλάγιοι παίκτες μας Στόιτσεφ και Κάλβο ζήτησαν αλλαγή και έτσι χρησιμοποιήθηκαν παίκτες σε διαφορετικές θέσεις από αυτήν του Λινάρδου", υποστήριξε ο Τόλης Τερζής.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ