ΒΕΡΟΙΑ

Τέλος ο Βοσνιάδης από τη Βέροια

Τέλος ο Βοσνιάδης από τη Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αποχαιρέτισε την Παρασκευή το πρωί τους παίκτες της Βέροιας, καθώς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Ημαθίας. Ο δεύτερος προπονητής που φεύγει μετά τον Τραϊανό Δέλλα.

Το "μάρμαρο" για τις δύο ήττες της Βέροιας στις ισάριθμες αγωνιστικές της SuperLeague πλήρωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο 55χρονος Μακεδόνας τεχνικός καθοδήγησε την ομάδα της Ημαθίας στη συντριβή από τον Ολυμπιακό (6-1) στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στην εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ (0-2).

Την Παρασκευή το πρωί αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές του και η ομάδα της Ημαθίας θα καθοδηγηθεί από τους Απόστολο Τερζή και Δημήτρη Χριστοφορίδη στη Νέα Σμύρνη και το ματς με τον Πανιώνιο για την 5η αγωνιστική της SuperLeague.

Διάσταση απόψεων μεταξύ της διοίκησης και του προπονητή είναι ο λόγος του διαζυγίου αν και πληροφορίες από την πρωτεύουσας της Ημαθίας λένε ότι του ζητήθηκε να παραμείνει για το ματς με τον Πανιώνιο, ωστόσο το αρνήθηκε ο ίδιος.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι ο δεύτερος προπονητής, ο οποίος αποχωρεί από πάγκο ομάδας μετά τον Τραϊανό Δέλλα από τον Ατρόμητο με το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ