ΒΕΡΟΙΑ

Τέλος Ελευθερόπουλος, Βενετίδης για τη Βέροια

Τέλος Ελευθερόπουλος, Βενετίδης για τη Βέροια
Βοσνιάδης, Ελευθερόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, αλλά και με τον συνεργάτη του, Στέλιο Βενετίδη. Πιάνει δουλειά ο Αλέκος Βοσνιάδης, που αντικαθιστά τον "Ελέ" στην τεχνική ηγεσία.

Και επισήμως παρελθόν αποτελεί για τη Βέροια ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο 40χρονος προπονητής δεν συνεχίζει στον πάγκο της "Βασίλισσας του Βορρά", στον οποίο σε 11 ματς είχε απολογισμό 1 νίκη, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες. Ο διάδοχος του "Ελέ" θα είναι οριστικά ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Ο Μακεδόνας τεχνικός ήταν αυτός που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ανέβασε την Κέρκυρα στη Super League, ενώ στο ενεργητικό μετρά και άλλες ανόδους στη μεγάλη κατηγορία, με Απόλλωνα Σμύρνης και Νίκη Βόλου. Η μακεδονική ΠΑΕ έκανε γνωστά τα εξής:

"Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο, καθώς και τον συνεργάτη του Στέλιο Βενετίδη. Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ τους ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρελθόν για τη Βέροια ο Βρύζας
Τέλος ο Ελευθερόπουλος, Βοσνιάδης για Βέροια

Photo Credits: Action Images

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ